Video: Coach Snelle helpt Voice Kids-talent Marc Floor aan toekomstige hit

Video: Coach Snelle helpt Voice Kids-talent Marc Floor aan toekomstige hit

Video: Coach <em>Snelle</em> helpt <em>Voice Kids</em>-talent Marc Floor aan toekomstige hit De carrière van Snelle is tot nu toe een vrij snelle en gemakkelijke zegetocht geweest. En dat succes gunt hij ook de jongere generatie. Als een soort talentscout ontfermt hij zich nu over de 16-jarige Marc-Floor. Het is een bijzondere reünie, want de twee kennen elkaar van The Voice Kids. RTL Boulevard ging bij ze langs. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Roast Famke Louise: 'Vieze mannen zaten aan Sylvia Geersen' (video) Bekijk deze video » Zien: oud-winnares The Voice Kids terug met hit samen met Bilal Wahib Bekijk deze video » Ministars: Silver Metz zingt Somebody To Love met Queen Bekijk deze video »
TV :
Video: Coach Snelle helpt Voice Kids-talent Marc Floor aan toekomstige hit

De carrière van Snelle is tot nu toe een vrij snelle en gemakkelijke zegetocht geweest. En dat succes gunt hij ook de jongere generatie. Als een soort talentscout ontfermt hij zich nu over de 16-jarige Marc-Floor. Het is een bijzondere reünie, want de twee kennen elkaar van The Voice Kids. RTL Boulevard ging bij ze langs.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's