Bekijk: Eke en Goitske van Het Roer Om: 'We leven onze droom!'

Bekijk: Eke en Goitske van Het Roer Om: 'We leven onze droom!'

Thursday 16 March 2023 om 21:36

In Het roer om hebben Eke en Goitske de grote stap gemaakt om naar Polen te verhuizen en een vakantiepark te openen. Na de uitzending hebben zij hun eerste boekingen al binnen. Maar er is nog zeker ruimte vanaf april, als de krokussen bloeien.

Bekijk de video van Het Roer Om hieronder.

Bekijk: Eke en Goitske van <em>Het Roer Om</em>: 'We leven onze droom!' In Het roer om hebben Eke en Goitske de grote stap gemaakt om naar Polen te verhuizen en een vakantiepark te openen. Na de uitzending hebben zij hun eerste boekingen al binnen. Maar er is nog zeker ruimte vanaf april, als de krokussen bloeien. Bekijk de video van Het Roer Om hieronder. Het roer om is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het roer om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Het roer om: drama in Frankrijk voor Rick en Alex met de toiletpot Bekijk deze video » Bekijk: Grote glimlach bij Rick en Alex van Het Roer Om Bekijk deze video » Het roer om: enorme wateroverlast ruïneert sauna Eke en Goitske in Polen Bekijk deze video »

Het roer om is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het roer om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's