Zie: Moraima tegen Mirthe: 'Jij hebt aan je poes gezeten' (Een Jaar Van Je Leven)

Zie: Moraima tegen Mirthe: 'Jij hebt aan je poes gezeten' (Een Jaar Van Je Leven)

Mirthe haar hand reukt raar. Moraima weet waar dat aan ligt: "Jij hebt aan je poes gezeten." Mirthe snapt er niks van en zegt dat daar niks van klopt.

Bekijk hieronder de video.

Zie: Moraima tegen Mirthe: 'Jij hebt aan je poes gezeten' <em>(Een Jaar Van Je Leven)</em> Mirthe haar hand reukt raar. Moraima weet waar dat aan ligt: "Jij hebt aan je poes gezeten." Mirthe snapt er niks van en zegt dat daar niks van klopt. Bekijk hieronder de video. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook ZIE: Esther breekt en wil naar huis! Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven Moraima wil van haar buik af: 'Dit was een autoband en nu is het een scooter' Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Martin per direct naar huis vanwege een ‘noodsituatie’ Bekijk deze video »

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV