Getuigenverhoor Danny de Munk duurde 7 uur: 'Er is iets opmerkelijks gebeurd' (Shownieuws)

Getuigenverhoor Danny de Munk duurde 7 uur: 'Er is iets opmerkelijks gebeurd' (Shownieuws)

Danny de Munk moest donderdag in de rechtbank verschijnen. De zanger wordt niet vervolgd, maar er was een getuigenverhoor over een vermeende verkrachtingszaak. Volgens Danny heeft hij in het verleden een keer met het vermeende slachtoffer gezoend, maar zij beschuldigt hem van verkrachting. Het verhoor duurde met 7 uur veel langer dan gepland. Volgens advocate Natacha Harlequin betekent dit dat er ‘iets opmerkelijks’ is gebeurd, wellicht zijn er nieuwe details bovengekomen.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Getuigenverhoor <em>Danny de Munk</em> duurde 7 uur: 'Er is iets opmerkelijks gebeurd' (<em>Shownieuws</em>) Danny de Munk moest donderdag in de rechtbank verschijnen. De zanger wordt niet vervolgd, maar er was een getuigenverhoor over een vermeende verkrachtingszaak. Volgens Danny heeft hij in het verleden een keer met het vermeende slachtoffer gezoend, maar zij beschuldigt hem van verkrachting. Het verhoor duurde met 7 uur veel langer dan gepland. Volgens advocate Natacha Harlequin betekent dit dat er ‘iets opmerkelijks’ is gebeurd, wellicht zijn er nieuwe details bovengekomen. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Danny de Munk bij rechtbank voor confrontatie met slachtoffer: ‘We gaan voor feiten’ Bekijk deze video » Zie: Danny de Munk na getuigenverhoor: 'Rug recht, ik ben tevreden over vandaag' Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV