Flikken Maastricht: chantage in chique buurt gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Flikken Maastricht: chantage in chique buurt gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Flikken Maastricht: chantage in chique buurt gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe aflevering van Flikken Maastricht staan Floris Wolfs en Eva van Dongen in een poepchique buurt in Maastricht, waar ze te maken krijgen met chatage en ontvoering. AlarmbellenEr wordt een zwaargewonde vrouw aangetroffen in een sjieke buurt. Als blijkt dat ze een dochter heeft, gaan alle alarmbellen af. Zeker als blijkt dat de gescheiden vader van het meisje gechanteerd wordt door criminelen die haar ontvoerd hebben. GrafschennisOndertussen zijn Romeo en Marion bezig met een clubje grafschenners. Als blijkt dat deze zaken elkaar raken, komt alles in een stroomversnelling. Natuurlijk hebben we dan ook nog steeds Eddie, die in de achtergrond nog steeds het nodige plant. Bekijk ook Vrijdag in Flikken Maastricht: heftige achtervolging Eva en Eddie Bekijk deze video » Rob Goossens over succes Flikken Maastricht: 'weet wat je krijgt' (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Flikken Maastricht: chantage in chique buurt gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de nieuwe aflevering van Flikken Maastricht staan Floris Wolfs en Eva van Dongen in een poepchique buurt in Maastricht, waar ze te maken krijgen met chatage en ontvoering.

Alarmbellen
Er wordt een zwaargewonde vrouw aangetroffen in een sjieke buurt. Als blijkt dat ze een dochter heeft, gaan alle alarmbellen af. Zeker als blijkt dat de gescheiden vader van het meisje gechanteerd wordt door criminelen die haar ontvoerd hebben.

Grafschennis
Ondertussen zijn Romeo en Marion bezig met een clubje grafschenners. Als blijkt dat deze zaken elkaar raken, komt alles in een stroomversnelling. Natuurlijk hebben we dan ook nog steeds Eddie, die in de achtergrond nog steeds het nodige plant.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV