Bij Van Duin op de Achterbank met Tineke Schouten gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bij Van Duin op de Achterbank met Tineke Schouten gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bij Van Duin op de Achterbank met Tineke Schouten gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de vijfde aflevering van Bij Van Duin op de Achterbank gaat André met zijn oldtimer naar de grande dame van het Nederlandse cabaret: Tineke Schouten. En dan kan je de nodige muzikale verrassingen verwachten... Alle fragmenten uit deze uitzending Bij Van Duin op de achterbank: Tineke Schouten zorgt voor muzikale aflevering Bekijk deze video » Bij Van Duin op de achterbank: Tineke Schouten maakte in 40 jaar 25 shows Bekijk deze video » TypetjesAndré brengt Tineke Schouten naar Stadsschouwburg Utrecht. Tineke is de komiek die eigenlijk alleen maar mooie liedjes wil zingen, maar al veertig jaar laat Tineke Nederland lachen met haar typetjes. De oldtimer maakt een onverwacht muzikaal ritje. Over Bij Van Duin op de achterbankNa decennia zelf als komiek in de theaters te hebben gestaan, gaat André van Duin nu in gesprek met zijn collega's; komieken en cabaretiers die hij bewondert. In het programma, naar een idee van André zelf, ontvangt hij zijn gasten in een prachtige oude oldtimer en voert met hen gesprekken over alles wat met humor te maken heeft.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de vijfde aflevering van Bij Van Duin op de Achterbank gaat André met zijn oldtimer naar de grande dame van het Nederlandse cabaret: Tineke Schouten. En dan kan je de nodige muzikale verrassingen verwachten...

Typetjes
André brengt Tineke Schouten naar Stadsschouwburg Utrecht. Tineke is de komiek die eigenlijk alleen maar mooie liedjes wil zingen, maar al veertig jaar laat Tineke Nederland lachen met haar typetjes. De oldtimer maakt een onverwacht muzikaal ritje.

Over Bij Van Duin op de achterbank
Na decennia zelf als komiek in de theaters te hebben gestaan, gaat André van Duin nu in gesprek met zijn collega's; komieken en cabaretiers die hij bewondert. In het programma, naar een idee van André zelf, ontvangt hij zijn gasten in een prachtige oude oldtimer en voert met hen gesprekken over alles wat met humor te maken heeft.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Bij Van Duin op de Achterbank

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV