Slot Eus' Boekenclub gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slot Eus' Boekenclub gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slot Eus' Boekenclub gemist? Bekijk hier de hele uitzending Özcan Akyol sluit de Boekenweek feestelijk af met een bijzondere aflevering van zijn programma Eus Boekenclub. Hij ontvangt daarin schrijver en journalist P.F. Thomése en sluit zijn boekenclub af. SwansdaleIn 1991 won P.F. Thomése de AKO Literatuurprijs voor zijn verhalenbundel Zuidland. In 1994 kwam zijn eerste roman uit: Heldenjaren. Zijn laatste roman is Swansdale en komt uit 2022. Thomése is naast schrijver en journalist ook vast onderdeel van de Hard Gras crew die wekelijks een podcast maken. TilburgDe vaste boekenclub bestaat deze aflevering uit journalist Clairy Polak en cabaretier Alex Ploeg. De drie praten nog één keer over het boek van de schrijver die centraal staat. Ook volgt er nog een een persoonlijk gesprek over literatuur met Theo Weterings, de burgemeester van Tilburg. Bekijk ook Nieuw seizoen Sterren op het Doek start zaterdag: 'Oogcontact is belangrijk' (video) Bekijk deze video » Eus doet zieke Johan precies na in Vandaag Inside, ''Bedeen!'' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Özcan Akyol sluit de Boekenweek feestelijk af met een bijzondere aflevering van zijn programma Eus Boekenclub. Hij ontvangt daarin schrijver en journalist P.F. Thomése en sluit zijn boekenclub af.

Swansdale
In 1991 won P.F. Thomése de AKO Literatuurprijs voor zijn verhalenbundel Zuidland. In 1994 kwam zijn eerste roman uit: Heldenjaren. Zijn laatste roman is Swansdale en komt uit 2022. Thomése is naast schrijver en journalist ook vast onderdeel van de Hard Gras crew die wekelijks een podcast maken.

Tilburg
De vaste boekenclub bestaat deze aflevering uit journalist Clairy Polak en cabaretier Alex Ploeg. De drie praten nog één keer over het boek van de schrijver die centraal staat. Ook volgt er nog een een persoonlijk gesprek over literatuur met Theo Weterings, de burgemeester van Tilburg.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Eus' Boekenclub

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV