Vrijdag in Avastars: een optreden van maar liefst drie virtuele talenten tegelijk

Vrijdag in Avastars: een optreden van maar liefst drie virtuele talenten tegelijk

Vrijdag in <em>Avastars</em>: een optreden van maar liefst drie virtuele talenten tegelijk Bekijk hierboven het optreden van Avastar Kioko (Klaasje Meijer & Valery Bouwknegt) met Wings van vorige week Vrijdag is het tijd voor een nieuwe aflevering van Avastars, en deze keer staan er wederom bijzondere optredens op het programma. Vanavond gaan er namelijk maar liefst drie Avastars samen optreden. Dit betekent natuurlijk dat niet alleen de dansers maar ook de zangers achter de schermen moeten samenwerken voor een sterke virtuele show. Zij brengen Can’t stop the feeling van Justin Timberlake ten gehore. Bekijk het fragment van de nieuwe aflevering van Avastars hieronder. Avastars is elke vrijdag om 20.30 uur zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Avastars terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. View this post on Instagram A post shared by SBS6 (@sbs6nl) Avastars: Sharon Doorson gaat los in duet Rise Up met virtuele Skye Bekijk deze video » Avastars: Lisa Lois zingt Blijven Slapen met virtuele Juan (video) Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag in Avastars: een optreden van maar liefst drie virtuele talenten tegelijk

Bekijk hierboven het optreden van Avastar Kioko (Klaasje Meijer & Valery Bouwknegt) met Wings van vorige week

Vrijdag is het tijd voor een nieuwe aflevering van Avastars, en deze keer staan er wederom bijzondere optredens op het programma. Vanavond gaan er namelijk maar liefst drie Avastars samen optreden. Dit betekent natuurlijk dat niet alleen de dansers maar ook de zangers achter de schermen moeten samenwerken voor een sterke virtuele show. Zij brengen Can’t stop the feeling van Justin Timberlake ten gehore.

Bekijk het fragment van de nieuwe aflevering van Avastars hieronder.

Avastars is elke vrijdag om 20.30 uur zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Avastars terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV