Kees vliegt uit over autistische Kees Momma 2 april bij Videoland: ‘Wat betekent hmm?’

Kees vliegt uit over autistische Kees Momma 2 april bij Videoland: ‘Wat betekent hmm?’

Vanaf zondag 2 april kun je bij Videoland de nieuwe documentaire Kees vliegt uit bekijken. Dit is een vervolg op de populaire serie Het beste voor Kees uit 2014, over de autistische Kees Momma. In deze docu is te zien dat de 57-jarige Kees uit huis gaat, zijn ouders zijn inmiddels 89 en 92 jaar dus het wordt tijd voor Kees om uit te vliegen. Maar zijn autisme maakt het op eigen benen staat niet altijd makkelijk. In de beelden is te zien dat Kees om duidelijkheid vraagt, als een man ‘hmm hmm’ antwoordt.

Bekijk de beelden van de documentaire Kees vliegt uit hieronder. De docu Kees vliegt uit is vanaf zondag 2 april te streamen bij Videoland.

<em>Kees vliegt uit</em> over autistische Kees Momma 2 april bij Videoland: ‘Wat betekent hmm?’ Vanaf zondag 2 april kun je bij Videoland de nieuwe documentaire Kees vliegt uit bekijken. Dit is een vervolg op de populaire serie Het beste voor Kees uit 2014, over de autistische Kees Momma. In deze docu is te zien dat de 57-jarige Kees uit huis gaat, zijn ouders zijn inmiddels 89 en 92 jaar dus het wordt tijd voor Kees om uit te vliegen. Maar zijn autisme maakt het op eigen benen staat niet altijd makkelijk. In de beelden is te zien dat Kees om duidelijkheid vraagt, als een man ‘hmm hmm’ antwoordt. Bekijk de beelden van de documentaire Kees vliegt uit hieronder. De docu Kees vliegt uit is vanaf zondag 2 april te streamen bij Videoland. Guido den Aantrekker sloopt Matthijs van Nieuwkerk: 'Sociaal autisme' (Shownieuws) Bekijk deze video » Jaimie Vaes bij Robbert Rodenburg: "Lío vertoont al vanaf jonge leeftijd tekenen van autisme" (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV