Ali vindt in Big Brother pannenkoeken bakken erg ingewikkeld: ‘Met een roerer?’

Ali vindt in Big Brother pannenkoeken bakken erg ingewikkeld: ‘Met een roerer?’

In Big Brother komt Ali voor een grote uitdaging te staan, hij gaat namelijk pannenkoeken bakken. Hoeveel van elk ingrediënt moet er in het beslag en waarmee mix je het eigenlijk? “Met een roerer? Met van die stengeltjes?” Hij is trots op het eindresultaat, maar zijn medebewoners lijken minder onder de indruk te zijn…

Bekijk de beelden van Big Brother hieronder.

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

Ali vindt in <em>Big Brother</em> pannenkoeken bakken erg ingewikkeld: ‘Met een roerer?’ In Big Brother komt Ali voor een grote uitdaging te staan, hij gaat namelijk pannenkoeken bakken. Hoeveel van elk ingrediënt moet er in het beslag en waarmee mix je het eigenlijk? “Met een roerer? Met van die stengeltjes?” Hij is trots op het eindresultaat, maar zijn medebewoners lijken minder onder de indruk te zijn… Bekijk de beelden van Big Brother hieronder. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Zien! Wat speelt er tussen Michelangelo en Chiara van Big Brother? Bekijk deze video » Big Brother: Jolien en Jason balen dat sfeer is veranderd door terugkeer Danny Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV