Prinses Amalia schrijft musical voor Trijntje Oosterhuis

Prinses Amalia schrijft musical voor Trijntje Oosterhuis

6 Inside-presentator Albert Verlinde krijgt concurrentie: prinses Amalia heeft samen met een vriend een musical geschreven met de naam Het Kerstklooster. Het zal op 10 december worden opgevoerd in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag.

Fantasierijk verhaal
Het blijkt een behoorlijk fantasierijk verhaal te zijn geworden: in een klooster zijn feeën en engelen hard aan het werk voor de kerstdagen, maar ze komen handen tekort. Daarom organiseren ze een auditie voor extra hulp. Ook vaste fantasie-elementen als een boze koning ontbreken niet.

Trijntje Oosterhuis
Belangstellenden kunnen gewoon een kaartje kopen voor de voorstelling op de site van de Koninklijke Schouwburg, maar het grootste nieuws is misschien wel dat zangeres Trijntje Oosterhuis de muzikale hoofdrol zal vertolken.

6 Inside is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van 6 Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Prinses Amalia</em> schrijft musical voor <em>Trijntje Oosterhuis</em> 6 Inside-presentator Albert Verlinde krijgt concurrentie: prinses Amalia heeft samen met een vriend een musical geschreven met de naam Het Kerstklooster. Het zal op 10 december worden opgevoerd in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Koning Willem-Alexander moedigt prinsessen graag aan bij hockeywedstrijden Bekijk deze video » Fantasierijk verhaalHet blijkt een behoorlijk fantasierijk verhaal te zijn geworden: in een klooster zijn feeën en engelen hard aan het werk voor de kerstdagen, maar ze komen handen tekort. Daarom organiseren ze een auditie voor extra hulp. Ook vaste fantasie-elementen als een boze koning ontbreken niet. 'Prinses Alexia wil aan The Voice Kids meedoen' Bekijk deze video » Trijntje OosterhuisBelangstellenden kunnen gewoon een kaartje kopen voor de voorstelling op de site van de Koninklijke Schouwburg, maar het grootste nieuws is misschien wel dat zangeres Trijntje Oosterhuis de muzikale hoofdrol zal vertolken. 6 Inside is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van 6 Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Prinses Amalia schrijft musical voor Trijntje Oosterhuis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV