Emotionele Tom Egbers in Khalid & Sophie over Volkskrant-artikel: 'Ik ben die man niet' (video)

Emotionele Tom Egbers in Khalid & Sophie over Volkskrant-artikel: 'Ik ben die man niet' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 17 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Vanavond deed presentator Tom Egbers in de uitzending van Khalid & Sophie voor het eerst zijn verhaal over de vermeende grensoverschrijdende cultuur op de redactie van NOS Sport. ‘Ik hoop dat ik die man niet ben, en eigenlijk durf ik te zeggen dat ik die man ook niet ben.’

Lees verder onder de video.

Emotionele Tom Egbers in <em>Khalid &amp; Sophie</em> over <em>Volkskrant</em>-artikel: 'Ik ben die man niet' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 17 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Vanavond deed presentator Tom Egbers in de uitzending van Khalid & Sophie voor het eerst zijn verhaal over de vermeende grensoverschrijdende cultuur op de redactie van NOS Sport. ‘Ik hoop dat ik die man niet ben, en eigenlijk durf ik te zeggen dat ik die man ook niet ben.’ Lees verder onder de video. AffaireEgbers vertelde in de uitzending over de affaire die hij had met een 22-jarige collega en de onwerkbare situatie die daarna ontstond. Hierboven zie je het eerste deel van het gesprek. Voor het hele gesprek kan je de uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Jack van Gelder in HLF8 over aantijgingen grensoverschrijdend gedrag: "Misschien was het een misplaatste grap" Bekijk deze video »
Talkshow :
Emotionele Tom Egbers in Khalid & Sophie over Volkskrant-artikel: 'Ik ben die man niet' (video)

Affaire
Egbers vertelde in de uitzending over de affaire die hij had met een 22-jarige collega en de onwerkbare situatie die daarna ontstond. Hierboven zie je het eerste deel van het gesprek. Voor het hele gesprek kan je de uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV