HLF8 gemist? Noa Vahle peilt de stemming voor de Klassieker: 'Jan Boskamp zegt 0-3!'

HLF8 gemist? Noa Vahle peilt de stemming voor de Klassieker: 'Jan Boskamp zegt 0-3!'

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 17 maart. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Zondag is het eindelijk weer zover: de Klassieker tussen Ajax en Feyenoord in de Johan Cruijff-ArenA in Amsterdam. Noa Vahle peilt de stemming in HLF8.

Lees verder onder de video.

<em>HLF8</em> gemist? Noa Vahle peilt de stemming voor de <em>Klassieker</em>: 'Jan Boskamp zegt 0-3!' Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 17 maart. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Zondag is het eindelijk weer zover: de Klassieker tussen Ajax en Feyenoord in de Johan Cruijff-ArenA in Amsterdam. Noa Vahle peilt de stemming in HLF8. Lees verder onder de video. BoskampNoa Vahle presenteerde donderdag nog de voorbeschouwing van de wedstrijd van Feyenoord tegen Sjachtar Donetsk en daar vroeg ze ook al even aan Jan Boskamp hoe hij de kansen voor Feyenoord inschat. 'Ik zeg altijd 0-3'. In HLF8 vroeg Noa het ook aan Feyenoorder Sander de Kramer. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Boskamp
Noa Vahle presenteerde donderdag nog de voorbeschouwing van de wedstrijd van Feyenoord tegen Sjachtar Donetsk en daar vroeg ze ook al even aan Jan Boskamp hoe hij de kansen voor Feyenoord inschat. 'Ik zeg altijd 0-3'. In HLF8 vroeg Noa het ook aan Feyenoorder Sander de Kramer.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV