In de Wandelgangen met Gerard Arink: 'WK in Saudi-Arabië gaat gebeuren' (video)

In de Wandelgangen met Gerard Arink: 'WK in Saudi-Arabië gaat gebeuren' (video)

Zaterdag 18 maart 2023 om 17:36

In In de Wandelgangen, de online rubriek van Vandaag Inside, blikten Gerard Arink en Wilfred Genee terug op de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 17 maart en ze bespraken ook het toekomstige WK in Saudi-Arabië.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>In de Wandelgangen</em> met Gerard Arink: 'WK in Saudi-Arabië gaat gebeuren' (video) Jinek: Martijn Krabbé reageert op vervolging Ali B en Jeroen Rietbergen Bekijk deze video » Twitter slacht Sander Schimmelpenninck bij Vandaag Inside: 'Past daar niet' & 'Irritante klootzak' Bekijk deze video » In In de Wandelgangen, de online rubriek van Vandaag Inside, blikten Gerard Arink en Wilfred Genee terug op de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 17 maart en ze bespraken ook het toekomstige WK in Saudi-Arabië. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's