NOS Formule 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Formule 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Formule 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending De NOS zendt ook komend weekend weer een uitgebreide samenvatting en analyse uit van de volgende GP van het Formule 1 seizoen van 2023. Dit weekend staat Saoedi-Arabië op het programma. FavorietenUiteraard is er ook voor deze grote prijs weer één grote favoriet: Max Verstappen. Zijn teamgenoot Perez is misschien wel zijn grootste uitdager, zeker nu Charles Leclerc (zeer vroeg in het seizoen) al een straf krijgt voor het vervangen van motoronderdelen. Voor Nyck de Vries hopen we natuurlijk dat hij in de punten kan gaan rijden: de vorige keer lukte dat net niet. Lees ook de volledige kalender van het Formule 1 seizoen van 2023. Over NOS Formule 1Van iedere Grand Prix wordt een ruime samenvatting uitgezonden. De samenvattingen zijn samen met interviews, analyses en achtergronden te zien in dit programma. Met vanzelfsprekend aandacht voor de prestaties van Max Verstappen en Nyck de Vries. Bekijk ook Formule 1: Max Verstappen wint GP van Bahrein, Alonso wordt zeer knap derde Bekijk deze video » Formule 1: Samenvatting GP Saoedi-Arabië 2023 Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

De NOS zendt ook komend weekend weer een uitgebreide samenvatting en analyse uit van de volgende GP van het Formule 1 seizoen van 2023. Dit weekend staat Saoedi-Arabië op het programma.

Favorieten
Uiteraard is er ook voor deze grote prijs weer één grote favoriet: Max Verstappen. Zijn teamgenoot Perez is misschien wel zijn grootste uitdager, zeker nu Charles Leclerc (zeer vroeg in het seizoen) al een straf krijgt voor het vervangen van motoronderdelen. Voor Nyck de Vries hopen we natuurlijk dat hij in de punten kan gaan rijden: de vorige keer lukte dat net niet.

Lees ook de volledige kalender van het Formule 1 seizoen van 2023.

Over NOS Formule 1
Van iedere Grand Prix wordt een ruime samenvatting uitgezonden. De samenvattingen zijn samen met interviews, analyses en achtergronden te zien in dit programma. Met vanzelfsprekend aandacht voor de prestaties van Max Verstappen en Nyck de Vries.

Bekijk hier alle video's en artikelen van NOS Formule 1

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV