Arcadia aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Arcadia aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Arcadia aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Zondag begint de veelbelovende en gloednieuwe dramaserie Arcadia van de hand van regisseur Tim Oliehoek en met een flinke cast van zowel Nederlandse als Vlaamse sterren. BurgerscoreNa een enorme ramp ontstaat een nieuwe samenleving: 'Arcadia'. Hier wordt het lot van burgers bepaald door hun persoonlijke burgerscore. We volgen de familie Hendriks: hoe houdt de familie zichzelf staande? Eerste afleveringPieter Hendriks (Gene Bervoets) fraudeert met de scores van zijn dochters en wordt gedeporteerd. Zijn vrouw en hun vier dochters moeten voortaan verder met een lage score en raken daarmee een hele hoop privileges kwijt. Hoe gaan ze daarmee om? Bekijk ook Zie: Tom Hanks geniet ervan een zeur te zijn in de film: A Man Called Otto Bekijk deze video » Bekijk hier de eerste spannende trailer van Arcadia van topregisseur Tim Oliehoek Bekijk deze video »
Uitzending :
Arcadia aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Zondag begint de veelbelovende en gloednieuwe dramaserie Arcadia van de hand van regisseur Tim Oliehoek en met een flinke cast van zowel Nederlandse als Vlaamse sterren.

Burgerscore
Na een enorme ramp ontstaat een nieuwe samenleving: 'Arcadia'. Hier wordt het lot van burgers bepaald door hun persoonlijke burgerscore. We volgen de familie Hendriks: hoe houdt de familie zichzelf staande?

Eerste aflevering
Pieter Hendriks (Gene Bervoets) fraudeert met de scores van zijn dochters en wordt gedeporteerd. Zijn vrouw en hun vier dochters moeten voortaan verder met een lage score en raken daarmee een hele hoop privileges kwijt. Hoe gaan ze daarmee om?

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV