Sam Hagens in Hart van Nederland: 'Erop of eronder voor Wopke Hoekstra' (video)

Sam Hagens in Hart van Nederland: 'Erop of eronder voor Wopke Hoekstra' (video)

Sam Hagens in <em>Hart van Nederland</em>: 'Erop of eronder voor Wopke Hoekstra' (video) Dinsdag is het erop of eronder voor Wopke Hoekstra. Sam Hagens vertelde in Hart van Nederland dat de CDA-leider zwaar onder vuur ligt bij zijn eigen achterban en dat het crisisberaad van morgen uitkomst moet bieden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: man gewond door schietpartij, vier kinderen thuis tijdens incident Bekijk deze video » Spelers van Feyenoord krijgen warm onthaal na winst op Ajax (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Zie: Films producerende zorginstelling pakt prijs na prijs: 'Ik kan het nog steeds niet geloven' Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Dinsdag is het erop of eronder voor Wopke Hoekstra. Sam Hagens vertelde in Hart van Nederland dat de CDA-leider zwaar onder vuur ligt bij zijn eigen achterban en dat het crisisberaad van morgen uitkomst moet bieden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV