De Avondshow gemist? Nederland op plek 5 gelukkigste landen: 'Word ik ongelukkig van'

De Avondshow gemist? Nederland op plek 5 gelukkigste landen: 'Word ik ongelukkig van'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 20 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Avondshow</em> gemist? Nederland op plek 5 gelukkigste landen: 'Word ik ongelukkig van' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 20 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Nederland staat op plek 5 van de gelukkigste landen ter wereld. Daarmee staan we onder Denemarken, Finland, Israël en en IJsland. Maar is dat wel terecht? Arjen Lubach wordt in ieder geval ongelukkig van de vijfde plaats en dus heeft hij een effectieve oplossing. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Avondshow gemist? Nederland op plek 5 gelukkigste landen: 'Word ik ongelukkig van'

Nederland staat op plek 5 van de gelukkigste landen ter wereld. Daarmee staan we onder Denemarken, Finland, Israël en en IJsland. Maar is dat wel terecht? Arjen Lubach wordt in ieder geval ongelukkig van de vijfde plaats en dus heeft hij een effectieve oplossing.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV