BEAU gemist? Bekijk hier de hele uitzending

BEAU gemist? Bekijk hier de hele uitzending

BEAU gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Zien! 21-jarige saxofonist Karsten Belt speelt 'Chandelier' van Sia bij Beau (video) Bekijk deze video » Alle fragmenten uit deze uitzending Zien! 21-jarige saxofonist Karsten Belt speelt 'Chandelier' van Sia bij Beau (video) Bekijk deze video » Gasten van Beau van maandag 20 maart: Het klimaatrapport van de VN is duidelijk: de kleine stappen die tot nu toe zijn genomen, zijn bij lange na niet genoeg om de klimaatcrisis het hoofd te kunnen bieden. Wetenschapsjournalist Diederik Jekel en klimaatdeskundige Jessie van Hattum leggen het uit. Iedere dag trainen, bakken met kip, rijst en broccoli eten en op tijd naar bed. En ondertussen draaien voor Mocro Maffia. Dat was het leven van Nasrdin Dchar en Walid Benmbarek. Met maar één doel: afgetraind op de cover van de Mens Health. Vandaag was de persconferentie van bondscoach Ronald Koeman op weg naar kwalificatie voor het EK voetbal in Duitsland. Maakt Koeman ons, net als in 1988, opnieuw Europees Kampioen? Fresia Cousiño Arias en Jan Joost van Gangelen vertellen over de magie van de bondscoach. Vandaag werd bekend dat de beste padelspelers ter wereld dit jaar naar Nederland afreizen om mee te doen aan de World Padel Tour Amsterdam Open. Toernooidirecteur John van Lottum en padel-fanatiekeling Rafael van der Vaart hebben Beau een training gegeven en schuiven vanavond aan.
Uitzending :
BEAU gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Monday 20 March 2023 om 23:31

Gasten van Beau van maandag 20 maart:

  • Het klimaatrapport van de VN is duidelijk: de kleine stappen die tot nu toe zijn genomen, zijn bij lange na niet genoeg om de klimaatcrisis het hoofd te kunnen bieden. Wetenschapsjournalist Diederik Jekel en klimaatdeskundige Jessie van Hattum leggen het uit.
  • Iedere dag trainen, bakken met kip, rijst en broccoli eten en op tijd naar bed. En ondertussen draaien voor Mocro Maffia. Dat was het leven van Nasrdin Dchar en Walid Benmbarek. Met maar één doel: afgetraind op de cover van de Mens Health.
  • Vandaag was de persconferentie van bondscoach Ronald Koeman op weg naar kwalificatie voor het EK voetbal in Duitsland. Maakt Koeman ons, net als in 1988, opnieuw Europees Kampioen? Fresia Cousiño Arias en Jan Joost van Gangelen vertellen over de magie van de bondscoach.
  • Vandaag werd bekend dat de beste padelspelers ter wereld dit jaar naar Nederland afreizen om mee te doen aan de World Padel Tour Amsterdam Open. Toernooidirecteur John van Lottum en padel-fanatiekeling Rafael van der Vaart hebben Beau een training gegeven en schuiven vanavond aan.
Bekijk hier alle video's en artikelen van Beau

Actuele video's

Meer actuele video's