Lang Leve de Liefde: 'saaie' Remko doet het graag volgens de spelregels (video)

Lang Leve de Liefde: 'saaie' Remko doet het graag volgens de spelregels (video)

In Lang Leve de Liefde wil Remko tijdens het tafeltennissen graag volgens de spelregels de kaartjes erbij pakken over het stellen van vragen aan elkaar. Wat Linda betreft mag hij ook wel zijn eigen vragen stellen. Remko haalt liever de kaartjes op. Dit triggert Linda tot de vraag: "Hoe ben je dan in het normale leven?" "Heel saai en zo" grapt Remko, "Ik ben ook altijd heel sacherijnig." Remko voelt hij zich toch al snel op zijn gemak bij haar. Maar voor hoelang? Linda heeft geen kaartjes nodig en vuurt de ene na de andere vraag op hem af...

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

<em>Lang Leve de Liefde</em>: 'saaie' Remko doet het graag volgens de spelregels (video) In Lang Leve de Liefde wil Remko tijdens het tafeltennissen graag volgens de spelregels de kaartjes erbij pakken over het stellen van vragen aan elkaar. Wat Linda betreft mag hij ook wel zijn eigen vragen stellen. Remko haalt liever de kaartjes op. Dit triggert Linda tot de vraag: "Hoe ben je dan in het normale leven?" "Heel saai en zo" grapt Remko, "Ik ben ook altijd heel sacherijnig." Remko voelt hij zich toch al snel op zijn gemak bij haar. Maar voor hoelang? Linda heeft geen kaartjes nodig en vuurt de ene na de andere vraag op hem af... Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook René van der Gijp over gozer bij LLDL: ‘Hij durft niet te zeggen dat ze lekkere tieten heeft!’ Bekijk deze video » Ricardo in Lang Leve de Liefde: 'Hierdoor heb ik zo'n slecht gebit' Bekijk deze video » Linda bitcht in Lang Leve de Liefde: 'Jij weet toch niet wat ik belangrijk vind!?' Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve de Liefde: 'saaie' Remko doet het graag volgens de spelregels (video)

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV