Verdienste Noa Vahle? Memhis Depay over opheffen Vandaag Inside-ban

Verdienste Noa Vahle? Memhis Depay over opheffen Vandaag Inside-ban

Tuesday 21 March 2023 om 12:53

De charmes en de expertise van Noa Vahle zouden best wel eens geholpen kunnen hebben bij het opheffen van de interview-ban van het Nederlands Elftal tegen Vandaag Inside, die meer dan twee jaar duurde. Sinds dinsdag spreken de Oranjemannen namelijk weer met de populaire talkshow en bij de cameraploeg van Noa ging Memphis Depay onder andere in op zijn spel en op de verjaardag van bondscoach Ronald Koeman.

'Streep eronder'
Maar na wat vragen over voetbal wil de sportverslaggeefster natuurlijk ook nog even weten waarom de Vandaag Inside-ban eigenlijk ineens is opgeheven? 'Ik denk dat de spelers zoiets hadden van... streep eronder. Zo een interview hebben is fijn en als er kritiek is, is dat ook prima', aldus Depay.

Bekijk de video van Vandaag Inside hieronder en bekijk ook hoe Johan Derksen en René van der Gijp de vloer aanvegen met Sander Schimmelpenninck.

Verdienste <em>Noa Vahle</em>? Memhis Depay over opheffen <em>Vandaag Inside</em>-ban De charmes en de expertise van Noa Vahle zouden best wel eens geholpen kunnen hebben bij het opheffen van de interview-ban van het Nederlands Elftal tegen Vandaag Inside, die meer dan twee jaar duurde. Sinds dinsdag spreken de Oranjemannen namelijk weer met de populaire talkshow en bij de cameraploeg van Noa ging Memphis Depay onder andere in op zijn spel en op de verjaardag van bondscoach Ronald Koeman. 'Streep eronder'Maar na wat vragen over voetbal wil de sportverslaggeefster natuurlijk ook nog even weten waarom de Vandaag Inside-ban eigenlijk ineens is opgeheven? 'Ik denk dat de spelers zoiets hadden van... streep eronder. Zo een interview hebben is fijn en als er kritiek is, is dat ook prima', aldus Depay. Bekijk de video van Vandaag Inside hieronder en bekijk ook hoe Johan Derksen en René van der Gijp de vloer aanvegen met Sander Schimmelpenninck. Bekijk ook ZIEN: zo zuur reageert Sander Schimmelpenninck op verbanning bij Vandaag Inside Bekijk deze video » LLDL: Linda wil 'landen bij zichzelf' en alleen slapen Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's