Beau geeft 'verhit' publiek water na beelden afgetrainde Nasrdin en Walid

Beau geeft 'verhit' publiek water na beelden afgetrainde Nasrdin en Walid

Tuesday 21 March 2023 om 12:57

In navolging van zanger Douwe Bob, staan Mocro Maffia acteurs Nasrdin Dchar en Walid Benmbare volledig afgetraind op de cover van de Men's Health.

Water
Na het zien van de beelden van de gespierde, glanzende lijven van beide mannen, raakt het publiek ietwat 'verhit'. Beau gaat rond met water. Hoe is het de mannen gelukt om een zwaar regime van trainen en kip & rijst met broccoli eten vol te houden?

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> geeft 'verhit' publiek water na beelden afgetrainde <em>Nasrdin</em> en <em>Walid</em> In navolging van zanger Douwe Bob, staan Mocro Maffia acteurs Nasrdin Dchar en Walid Benmbare volledig afgetraind op de cover van de Men's Health. WaterNa het zien van de beelden van de gespierde, glanzende lijven van beide mannen, raakt het publiek ietwat 'verhit'. Beau gaat rond met water. Hoe is het de mannen gelukt om een zwaar regime van trainen en kip & rijst met broccoli eten vol te houden? Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien! 21-jarige saxofonist Karsten Belt speelt 'Chandelier' van Sia bij Beau (video) Bekijk deze video » S10: 'Deze Mocro Maffia-acteur is mijn vriend' (Shownieuws) Bekijk deze video » Frans Bauer traint voor Vierdaagse: 'Het is afzien, Maris' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau geeft 'verhit' publiek water na beelden afgetrainde Nasrdin en WalidActuele video's

Meer actuele video's