URK: knikkeren is niks voor Greetje en Teun: 'Die vloer van jou is scheef'

URK: knikkeren is niks voor Greetje en Teun: 'Die vloer van jou is scheef'

Het lijkt wel of Greetje en Teun oefenen voor Marble Mania. Het is maar goed dat zij het niet voor het 'eggie' meedoen, want ze kunnen absoluut niet knikkeren. Volgens Teun ligt dat aan Greetje haar vloer: "Het ligt aan die vloer, hij zakt aan die kant. Die vloer van jou is scheef."

Bekijk hieronder de video.

<em>URK</em>: knikkeren is niks voor Greetje en Teun: 'Die vloer van jou is scheef' Het lijkt wel of Greetje en Teun oefenen voor Marble Mania. Het is maar goed dat zij het niet voor het 'eggie' meedoen, want ze kunnen absoluut niet knikkeren. Volgens Teun ligt dat aan Greetje haar vloer: "Het ligt aan die vloer, hij zakt aan die kant. Die vloer van jou is scheef." Bekijk hieronder de video. URK! is iedere dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van URK! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. :[video:videos](ids:"549262,549253,547400" title:"Bekijk ook")

URK! is iedere dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van URK! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

:[video:videos](ids:"549262,549253,547400" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's