Zien: Wilfred heeft tranen in zijn ogen na legendarisch poepverhaal René (Vandaag Inside)

Zien: Wilfred heeft tranen in zijn ogen na legendarisch poepverhaal René (Vandaag Inside)

Nadat Johan weer eens losgaat over het stikstofdossier en zijn riedeltje weer eens afdraait, heeft René iets om de boel een beetje los te gooien: een ouderwets poepverhaal rond één van de Clarks, de band die jaren de muzikale omlijsting van de uitzendingen van de mannen hebben verzorgd.

Zien: Wilfred heeft tranen in zijn ogen na legendarisch <em>poepverhaal</em> René (<em>Vandaag Inside</em>) Nadat Johan weer eens losgaat over het stikstofdossier en zijn riedeltje weer eens afdraait, heeft René iets om de boel een beetje los te gooien: een ouderwets poepverhaal rond één van de Clarks, de band die jaren de muzikale omlijsting van de uitzendingen van de mannen hebben verzorgd. "Prrff"René weet zich namelijk nog goed te herinneren wat er gebeurde als hij bij de studio op het toilet kwam: 'dan hoorde ik: "prrfff". En weet je wat 'ie dan zei als hij het toilet uit kwam? "Zo, dat lucht op!". Dat vond ik altijd zo goed!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 21 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

"Prrff"
René weet zich namelijk nog goed te herinneren wat er gebeurde als hij bij de studio op het toilet kwam: 'dan hoorde ik: "prrfff". En weet je wat 'ie dan zei als hij het toilet uit kwam? "Zo, dat lucht op!". Dat vond ik altijd zo goed!'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 21 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV