Video: zwakte van Hunted blootgelegd door geweldige parodie

Video: zwakte van Hunted blootgelegd door geweldige parodie

Wednesday 22 March 2023 om 10:15

In Nederland is het programma Hunted al een aantal jaar een groot succes, maar ook in Engeland, waar het overigens al wat langer bestaat, begint het een ware hype te worden. Deze parodie legt overigens de zwaktes van het programma wel knap bloot...

@weinterruptau

If you saw the camera crew, no you didn’t ? Stream our sketch comedy We Interrupt This Broadcast on @7plus #WeInterruptAU

♬ original sound - We Interrupt This Broadcast

Bekijk hieronder een video van Sylvana IJsselmuiden, een van de deelnemers aan Hunted VIPS die de jacht wist te overleven.

Video: zwakte van <em>Hunted</em> blootgelegd door geweldige parodie In Nederland is het programma Hunted al een aantal jaar een groot succes, maar ook in Engeland, waar het overigens al wat langer bestaat, begint het een ware hype te worden. Deze parodie legt overigens de zwaktes van het programma wel knap bloot... @weinterruptau If you saw the camera crew, no you didn’t ? Stream our sketch comedy We Interrupt This Broadcast on @7plus #WeInterruptAU ♬ original sound - We Interrupt This Broadcast Bekijk hieronder een video van Sylvana IJsselmuiden, een van de deelnemers aan Hunted VIPS die de jacht wist te overleven. Bekijk de Hunted parodie via TikTok hierboven. Je kunt alle afleveringen van het laatste seizoen van Hunted terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Twitter WALGT van Yvonne Coldeweijer in Hunted VIPS: 'Verziekt het spel' Bekijk deze video » Zien: Hunted VIPS-winnaars Sandra en Sylvana: 'Mensen waren echt gastvrij' Bekijk deze video »
TV :

Bekijk de Hunted parodie via TikTok hierboven. Je kunt alle afleveringen van het laatste seizoen van Hunted terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's