Romy in Lang Leve de Liefde: 'Als ik oude kop van zonnebank krijg neem ik botox'

Romy in Lang Leve de Liefde: 'Als ik oude kop van zonnebank krijg neem ik botox'

Wednesday 22 March 2023 om 10:53

Als Rinke (die eerder ook te zien was in Ex on the Beach) zijn Lang Leve de Liefde-date Romy vraagt of ze vaak naar de zonnebank gaat blijkt dat het geval te zijn. Hij waarschuwt haar dat ze daar een oude kop van krijgt maar daar heeft ze wel een oplossing voor: 'Daarvoor heb je botox.' Toch is zelf nog niet in de weer geweest met wat prikjes maar dat lijkt slechts een kwestie van tijd...

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Romy in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Als ik oude kop van zonnebank krijg neem ik botox' Als Rinke (die eerder ook te zien was in Ex on the Beach) zijn Lang Leve de Liefde-date Romy vraagt of ze vaak naar de zonnebank gaat blijkt dat het geval te zijn. Hij waarschuwt haar dat ze daar een oude kop van krijgt maar daar heeft ze wel een oplossing voor: 'Daarvoor heb je botox.' Toch is zelf nog niet in de weer geweest met wat prikjes maar dat lijkt slechts een kwestie van tijd... Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Linda bitcht in Lang Leve de Liefde: 'Jij weet toch niet wat ik belangrijk vind!?' Bekijk deze video » Zie: Rinke van Ex on the Beach nu in Lang Leve de Liefde: 'Ik voel een sprankel' Bekijk deze video » Theek shockeert zijn date in Lang Leve de Liefde met opmerking over huishouden Bekijk deze video »
TV :
Romy in Lang Leve de Liefde: 'Als ik oude kop van zonnebank krijg neem ik botox'

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's