Theek shockeert zijn date in Lang Leve de Liefde met opmerking over huishouden

Theek shockeert zijn date in Lang Leve de Liefde met opmerking over huishouden

Woensdag 22 maart 2023 om 11:05

Theek is duidelijk nog van de oude stempel, wat het de rolverdeling in een huishouden betreft. Hij vertelt zijn date Margreet: 'De vrouwen zijn beter in schoonmaken, secuurder en netter.' Hij wil best wat dingen in en om het huis doen maar koken en strijken, wat de kinderen van Margreet blijkbaar allemaal wel doen, hoort daar duidelijk niet bij: 'Hun vrouwen kunnen dat toch ook?'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Theek shockeert zijn date in <em>Lang Leve de Liefde</em> met opmerking over huishouden Theek is duidelijk nog van de oude stempel, wat het de rolverdeling in een huishouden betreft. Hij vertelt zijn date Margreet: 'De vrouwen zijn beter in schoonmaken, secuurder en netter.' Hij wil best wat dingen in en om het huis doen maar koken en strijken, wat de kinderen van Margreet blijkbaar allemaal wel doen, hoort daar duidelijk niet bij: 'Hun vrouwen kunnen dat toch ook?' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Linda bitcht in Lang Leve de Liefde: 'Jij weet toch niet wat ik belangrijk vind!?' Bekijk deze video » Romy in Lang Leve de Liefde: 'Als ik oude kop van zonnebank krijg neem ik botox' Bekijk deze video »
TV :
Theek shockeert zijn date in Lang Leve de Liefde met opmerking over huishouden

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's