ZIEN: Elvis Presley-imitator Léon de Jong (PVV) maakt indruk met Can't Help Falling In Love (video)

ZIEN: Elvis Presley-imitator Léon de Jong (PVV) maakt indruk met Can't Help Falling In Love (video)

ZIEN: Elvis Presley-imitator Léon de Jong (PVV) maakt indruk met <em>Can't Help Falling In Love</em> (video) Waar Bouke met zijn Elvis Matters Band de afgelopen maanden Nederland veroverde met Elvis-nummers blijkt er nóg een landgenoot te zijn die de nummers van The King prachtig ten gehore kan brengen. En dat is ook nog eens een bekend gezicht: het gaat namelijk om PVV-kamerlid Léon de Jong (die dan weer een relatie heeft met Fleur Agema). 'Honderdduizenden keren bekeken'De Jong plaatst regelmatig Elvis-covers online en die worden letterlijk honderdduizenden keren bekeken. En eerlijk is eerlijk: het is best indrukwekkend. Bekijk hieronder hoe hij Can't Help Falling In Love ten gehore brengt. Bovenaan deze pagina vind je een optreden van Bouke. Bekijk ook Bouke Scholten covert Elvis Presley: If I Can Dream (video) Bekijk deze video » Bauke Scholten maakt opnieuw indruk met Elvis-cover: I Just Can't Help Believin' (video) Bekijk deze video » Romy in Lang Leve de Liefde: 'Als ik oude kop van zonnebank krijg neem ik botox' Bekijk deze video »
Muziek :
ZIEN: Elvis Presley-imitator Léon de Jong (PVV) maakt indruk met Can't Help Falling In Love (video)

Waar Bouke met zijn Elvis Matters Band de afgelopen maanden Nederland veroverde met Elvis-nummers blijkt er nóg een landgenoot te zijn die de nummers van The King prachtig ten gehore kan brengen. En dat is ook nog eens een bekend gezicht: het gaat namelijk om PVV-kamerlid Léon de Jong (die dan weer een relatie heeft met Fleur Agema).

'Honderdduizenden keren bekeken'
De Jong plaatst regelmatig Elvis-covers online en die worden letterlijk honderdduizenden keren bekeken. En eerlijk is eerlijk: het is best indrukwekkend. Bekijk hieronder hoe hij Can't Help Falling In Love ten gehore brengt. Bovenaan deze pagina vind je een optreden van Bouke.

Actuele video's

Meer actuele video's