Babette over Esther in Een Jaar Van Je Leven: 'Het is heftig dat ze helemaal weg is van Jan Willem'

Babette over Esther in Een Jaar Van Je Leven: 'Het is heftig dat ze helemaal weg is van Jan Willem'

Babette en Moraima maken zich zorgen om Esther. Terwijl Jan Willem en Eunice op de bank vozen, zit Esther te wachten op aandacht van haar vlam. Babette en Moraima vinden het zielig voor Esther, maar begrijpen het wel. Als je écht zo verliefd bent om iemand en de ander draait eromheen, dan blijf je hopen.

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Babette over Esther in <em>Een Jaar Van Je Leven</em>: 'Het is heftig dat ze helemaal weg is van Jan Willem' Babette en Moraima maken zich zorgen om Esther. Terwijl Jan Willem en Eunice op de bank vozen, zit Esther te wachten op aandacht van haar vlam. Babette en Moraima vinden het zielig voor Esther, maar begrijpen het wel. Als je écht zo verliefd bent om iemand en de ander draait eromheen, dan blijf je hopen. Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven: Sasha ligt na ruzie met Bern ‘zonder broek’ bij Jasper in bed Bekijk deze video » Martin in Een Jaar Van Je Leven: 'Ik ben het meest dankbaar voor Marciano' (video) Bekijk deze video » Martin emotioneel in een Een Jaar Van Je Leven door binnen gekomen post Bekijk deze video »

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV