Zie: Moraima en Eunice genieten van de suikers in Een Jaar Van Je Leven

Zie: Moraima en Eunice genieten van de suikers in Een Jaar Van Je Leven

Hoe word je slank? Moraima en Eunice hebben daar lekker schijt aan, want suikers zijn fijn! Ze zijn lekker aan het bakken en likken alle suikers van de lepel. Moraima wil wel slank worden, maar daar heeft ze nog vijf maanden voor.

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Zie: Moraima en Eunice genieten van de suikers in <em>Een Jaar Van Je Leven</em> Hoe word je slank? Moraima en Eunice hebben daar lekker schijt aan, want suikers zijn fijn! Ze zijn lekker aan het bakken en likken alle suikers van de lepel. Moraima wil wel slank worden, maar daar heeft ze nog vijf maanden voor. Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Martin in Een Jaar Van Je Leven: 'Ik ben het meest dankbaar voor Marciano' (video) Bekijk deze video » Martin emotioneel in een Een Jaar Van Je Leven door binnen gekomen post Bekijk deze video » Babette over Esther in Een Jaar Van Je Leven: 'Het is heftig dat ze helemaal weg is van Jan Willem' Bekijk deze video »

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV