Steenrijk, straatarm gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Steenrijk, straatarm gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Steenrijk, straatarm gemist? Bekijk hier de hele uitzending In Steenrijk, straatarm staat deze week een bijzondere internationale stad in de spotlight: het sprookjesachtige Istanboel. De Friese Christa en haar dochter Mandy ruilen met de bewoner van het huis in de Turkse hoofdstad, Lorraine. Alle fragmenten uit deze uitzending Steenrijk, straatarm: ‘Mensen praten toch wel Nederlands in Friesland?’ Bekijk deze video » LuxelevenLorraine Bruijn is een Nederlandse, maar is in Turkije een ware tv-persoonlijkheid, en graag geziene gast in talkshows. Lorraine haar optrekje is een prachtig penthouse, dat uitkijkt over de historische binnenstad. Christa en Mandy, die uit Leeuwarden komen, mogen zich onderdompelen in dat luxeleven. Kunnen ze al hun zorgen achterlaten in Istanboel? CentenLorraine, die sinds kort een zeer goedlopende bedrijf in de cosmetisch chirurgische branche heeft, mag dus plaatsnemen in een huis in het hoge noorden. Gaat het haar en haar dochter Merve lukken om haar luxe leven opzij te zetten en in de Friese volksbuurt goed op de centen te letten? Bekijk ook Liefdevol gebaar: geven kan je rijk maken bij Steenrijk, Straatarm Bekijk deze video » Gezin Steenrijk, Staatarm gaat samen avontuur aan: 'Zo kan het dus ook' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In Steenrijk, straatarm staat deze week een bijzondere internationale stad in de spotlight: het sprookjesachtige Istanboel. De Friese Christa en haar dochter Mandy ruilen met de bewoner van het huis in de Turkse hoofdstad, Lorraine.

Luxeleven
Lorraine Bruijn is een Nederlandse, maar is in Turkije een ware tv-persoonlijkheid, en graag geziene gast in talkshows. Lorraine haar optrekje is een prachtig penthouse, dat uitkijkt over de historische binnenstad. Christa en Mandy, die uit Leeuwarden komen, mogen zich onderdompelen in dat luxeleven. Kunnen ze al hun zorgen achterlaten in Istanboel?

Centen
Lorraine, die sinds kort een zeer goedlopende bedrijf in de cosmetisch chirurgische branche heeft, mag dus plaatsnemen in een huis in het hoge noorden. Gaat het haar en haar dochter Merve lukken om haar luxe leven opzij te zetten en in de Friese volksbuurt goed op de centen te letten?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Steenrijk, Straatarm

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV