Race Across the World in Panama-stad gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Race Across the World in Panama-stad gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Race Across the World in Panama-stad gemist? Bekijk hier de hele uitzending De vijf deelnemende teams aan Race Across the World zijn aangekomen op hun volgende bestemming: Panama-stad. Ze hebben alle vijf een aantal bijzondere stappen moeten zetten... Alle fragmenten uit deze uitzending Race Across the World: Olga Commandeur helemaal van de kaart na heftig busongeluk Bekijk deze video » Race Across the World: Eva kwaad op taxichauffeur, kost het ‘ten’ of ‘cien’ dollar? Bekijk deze video » ZeeschildpadjesOnderweg zijn er tranen van geluk bij Hugo en Eva: ze komen namelijk op een plek waar ze tweehonderd pasgeboren zeeschildpadjes mogen helpen uitzetten. Bastiaan en Sem krijgen op hun beurt zware politiebewaking naar een dubieus hotel. OnwennigHoward en Dré beleven een mooi moment bij het zwarte Jezusbeeld en Dominic en Katy blijven een stel onwennige rugzakreizigers. Olga en Frank ontsnappen op het nippertje aan een ongeluk. Bekijk ook Dit zijn de deelnemers van het nieuwe programma Race Across The World Bekijk deze video »
Uitzending :
Race Across the World in Panama-stad gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

De vijf deelnemende teams aan Race Across the World zijn aangekomen op hun volgende bestemming: Panama-stad. Ze hebben alle vijf een aantal bijzondere stappen moeten zetten...

Zeeschildpadjes
Onderweg zijn er tranen van geluk bij Hugo en Eva: ze komen namelijk op een plek waar ze tweehonderd pasgeboren zeeschildpadjes mogen helpen uitzetten. Bastiaan en Sem krijgen op hun beurt zware politiebewaking naar een dubieus hotel.

Onwennig
Howard en Dré beleven een mooi moment bij het zwarte Jezusbeeld en Dominic en Katy blijven een stel onwennige rugzakreizigers. Olga en Frank ontsnappen op het nippertje aan een ongeluk.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Race Across the World

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV