Johan Derksen in Vandaag Inside: ‘Mensen die niet van honden houden, deugen niet’

Johan Derksen in Vandaag Inside: ‘Mensen die niet van honden houden, deugen niet’

Donderdag 23 maart 2023 om 08:17

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 22 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

In Vandaag Inside wordt Johan Derksen compleet belachelijk gemaakt door Wilfred Genee, vanwege zijn interview aan Lief Dier magazine. Johan is in het blad erg openhartig over de band met zijn hond en daar vindt Wilfred wat van, hij leest allerlei passages voor over dat de hond in bed slaapt en wat Johan allemaal met en voor het beestje doet. Johan vuurt terug als hij voor joker wordt gezet. “Wat Harry Muskee altijd zei: Mensen die niet van honden houden, deugen niet.”

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Johan Derksen in <em>Vandaag Inside</em>: ‘Mensen die niet van honden houden, deugen niet’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 22 maart. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. In Vandaag Inside wordt Johan Derksen compleet belachelijk gemaakt door Wilfred Genee, vanwege zijn interview aan Lief Dier magazine. Johan is in het blad erg openhartig over de band met zijn hond en daar vindt Wilfred wat van, hij leest allerlei passages voor over dat de hond in bed slaapt en wat Johan allemaal met en voor het beestje doet. Johan vuurt terug als hij voor joker wordt gezet. “Wat Harry Muskee altijd zei: Mensen die niet van honden houden, deugen niet.” Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's