Nederland 14e in halve finale Songfestival: bekijk directe concurrenten Tsjechië & Finland

Nederland 14e in halve finale Songfestival: bekijk directe concurrenten Tsjechië & Finland

Dit jaar staat Burning Daylight van Mia Nicolai & Dion Cooper namens Nederland op het Eurovisie Songfestival. En woensdag is bekendgemaakt dat zij als veertiende optreden in de eerste halve finale. Dit betekent dat ze als een-na-laatste een optreden verzorgen. Voor Nederland staat Tsjechië op het podium met My Sister’s Crown, en na Mia en Dion laat Finland het nummer Cha Cha Cha horen.

Bekijk de video van Shownieuws met de directe concurrenten van Nederland hieronder.

Op dinsdag 9 mei staat Nederland in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2023 volgen via Gids.tv.

Nederland 14e in halve finale <em>Songfestival</em>: bekijk directe concurrenten Tsjechië &amp; Finland Dit jaar staat Burning Daylight van Mia Nicolai & Dion Cooper namens Nederland op het Eurovisie Songfestival. En woensdag is bekendgemaakt dat zij als veertiende optreden in de eerste halve finale. Dit betekent dat ze als een-na-laatste een optreden verzorgen. Voor Nederland staat Tsjechië op het podium met My Sister’s Crown, en na Mia en Dion laat Finland het nummer Cha Cha Cha horen. Bekijk de video van Shownieuws met de directe concurrenten van Nederland hieronder. Op dinsdag 9 mei staat Nederland in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2023 volgen via Gids.tv. Engeland Songfestival 2023: Mae Muller - I Wrote A Song Bekijk deze video » Songfestival-nieuws in RTL Boulevard: 'Gunstige 14e plek in halve finale' (video) Bekijk deze video »
Songfestival :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's