Zien: Sylvie Meis nu al ingeruild voor jonger exemplaar door ex Niclas Castello?

Zien: Sylvie Meis nu al ingeruild voor jonger exemplaar door ex Niclas Castello?

Shownieuws: is vrijgezelle Sylvie Meis iets voor Mark Rutte?

Sylvie Meis heeft een paar weken geleden aangekondigd te gaan scheiden van Niclas Castello, maar het lijkt erop dat de kunstenaar niet lang treurt om hun breuk. Evert Santegoeds laat in Shownieuws zien dat Castello beelden deelt van een 34-jarige Mexicaanse kunstenares, waar hij een hartje bij plaatst op social media. Volgens Evert zijn de gelijkenissen met Sylvie opvallend en neemt ze op de foto zelfs dezelfde pose aan als de doorgewinterde influencer Sylvie. Castello was 2,5 jaar getrouwd met de 44-jarige Sylvie.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Sylvie Meis</em> nu al ingeruild voor jonger exemplaar door ex Niclas Castello? Shownieuws: is vrijgezelle Sylvie Meis iets voor Mark Rutte? Sylvie Meis heeft een paar weken geleden aangekondigd te gaan scheiden van Niclas Castello, maar het lijkt erop dat de kunstenaar niet lang treurt om hun breuk. Evert Santegoeds laat in Shownieuws zien dat Castello beelden deelt van een 34-jarige Mexicaanse kunstenares, waar hij een hartje bij plaatst op social media. Volgens Evert zijn de gelijkenissen met Sylvie opvallend en neemt ze op de foto zelfs dezelfde pose aan als de doorgewinterde influencer Sylvie. Castello was 2,5 jaar getrouwd met de 44-jarige Sylvie. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Vandaag Inside: Johan Derksen ziet relatie Sylvie Meis & Peter Gillis wel voor zich Bekijk deze video » Zien! Beelden van huwelijk Rafael van de Vaart en Sylvie Meis in 2005 (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's