Acda & de Munnik posten mysterieuze berichten: komt er een comeback?

Acda & de Munnik posten mysterieuze berichten: komt er een comeback?

<em>Acda &amp; de Munnik</em> posten mysterieuze berichten: komt er een comeback? Het lijkt erop dat Acda & de Munnik toch een comeback gaan maken. Thomas Acda en Paul de Munnik vormden sinds 1995 een duo in het theater. Ook scoorden ze grote hits als Niet of nooit geweest en Het regent zonnestralen. In 2015 maakten de twee bekend uit elkaar te gaan, maar bij Vrienden van Amstel Live traden ze alweer samen op. En vorig jaar kwam het liedje Als ik je weer zie uit, een samenwerking met Maan en Typhoon. Nu plaatsen Thomas en Paul dezelfde mysterieuze berichten op Instagram van een typemachine, komen Acda & de Munnik toch weer bij elkaar? Bekijk de Shownieuws-video over de mogelijke comeback van Acda & de Munnik hierboven, hieronder zie je de post van Thomas Acda. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. René Froger en Thomas Acda beklimmen Mont Ventoux: "Ik ben dik, maar wel fit" Bekijk deze video » Video: Thomas Acda en Lidl liggen na twee jaar in scheiding Bekijk deze video »
Muziek :
Donderdag 23 maart 2023 om 11:04

Het lijkt erop dat Acda & de Munnik toch een comeback gaan maken. Thomas Acda en Paul de Munnik vormden sinds 1995 een duo in het theater. Ook scoorden ze grote hits als Niet of nooit geweest en Het regent zonnestralen. In 2015 maakten de twee bekend uit elkaar te gaan, maar bij Vrienden van Amstel Live traden ze alweer samen op. En vorig jaar kwam het liedje Als ik je weer zie uit, een samenwerking met Maan en Typhoon. Nu plaatsen Thomas en Paul dezelfde mysterieuze berichten op Instagram van een typemachine, komen Acda & de Munnik toch weer bij elkaar?

Bekijk de Shownieuws-video over de mogelijke comeback van Acda & de Munnik hierboven, hieronder zie je de post van Thomas Acda. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's