Lang leve de liefde: Rinke in tranen als Romy Ik voel me zo verdomd alleen zingt

Lang leve de liefde: Rinke in tranen als Romy Ik voel me zo verdomd alleen zingt

In Lang leve de liefde kan Rinke zijn tranen niet bedwingen als zijn date Romy begint te zingen. Ze brengt op geheel eigen wijze het liedje Ik voel me zo verdomd alleen ten gehore. Rinke weet niet precies waarom, komt het door het liedje of haar zangkunsten? Maar hij wordt geraakt door het optreden en wordt emotioneel. Vervolgens zegt Rinke dat hij niet weet wat hij met Romy aan moet. “Je hebt m'n hoofd op hol gemaakt.”

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Lang leve de liefde</em>: Rinke in tranen als Romy <em>Ik voel me zo verdomd alleen</em> zingt In Lang leve de liefde kan Rinke zijn tranen niet bedwingen als zijn date Romy begint te zingen. Ze brengt op geheel eigen wijze het liedje Ik voel me zo verdomd alleen ten gehore. Rinke weet niet precies waarom, komt het door het liedje of haar zangkunsten? Maar hij wordt geraakt door het optreden en wordt emotioneel. Vervolgens zegt Rinke dat hij niet weet wat hij met Romy aan moet. “Je hebt m'n hoofd op hol gemaakt.” Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Zie: Rinke van Ex on the Beach nu in Lang Leve de Liefde: 'Ik voel een sprankel' Bekijk deze video » Theek shockeert zijn date in Lang Leve de Liefde met opmerking over huishouden Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's