Een Jaar Van Je Leven: Mexx onthult ‘noodsituatie’ waarvoor Martin de loods verliet

Een Jaar Van Je Leven: Mexx onthult ‘noodsituatie’ waarvoor Martin de loods verliet

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Mexx onthult ‘noodsituatie’ waarvoor Martin de loods verliet Bekijk in de video hierboven hoe Martin per direct Een Jaar Van Je Leven verlaat. Martin heeft even geleden zeer plotseling Een Jaar Van Je Leven verlaten. Aanleiding hiervoor was een brief van zijn vriendin Mexx, die een aantal weken geleden de show moest verlaten vanwege wangedrag. Hij noemde het een ‘noodsituatie’, maar wat er precies aan de hand was werd niet duidelijk. Maar nu doet Mexx op Instagram een boekje open over haar brief, het ging namelijk niet goed met haar en ze had het zwaar met het gemis van haar geliefde. “Zo zwaar dat ik in de laatste week het besef kreeg dat ik nergens meer zin in had en mijn huis niet eens meer uit wilde. Ik was 24/7 gefocust op de livestream. Ik besefte me dat als het nog 5,5 maand zo doorging dat het uiteindelijk zo slecht met me zou gaan dat ik mezelf zou verliezen.” Bekijk de Instagram-post van Mexx met het verhaal in haar stories hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Martin emotioneel in een Een Jaar Van Je Leven door binnen gekomen post Bekijk deze video » Babette over Esther in Een Jaar Van Je Leven: 'Het is heftig dat ze helemaal weg is van Jan Willem' Bekijk deze video »
TV :
Een Jaar Van Je Leven: Mexx onthult ‘noodsituatie’ waarvoor Martin de loods verliet

Bekijk in de video hierboven hoe Martin per direct Een Jaar Van Je Leven verlaat.

Martin heeft even geleden zeer plotseling Een Jaar Van Je Leven verlaten. Aanleiding hiervoor was een brief van zijn vriendin Mexx, die een aantal weken geleden de show moest verlaten vanwege wangedrag. Hij noemde het een ‘noodsituatie’, maar wat er precies aan de hand was werd niet duidelijk. Maar nu doet Mexx op Instagram een boekje open over haar brief, het ging namelijk niet goed met haar en ze had het zwaar met het gemis van haar geliefde. “Zo zwaar dat ik in de laatste week het besef kreeg dat ik nergens meer zin in had en mijn huis niet eens meer uit wilde. Ik was 24/7 gefocust op de livestream. Ik besefte me dat als het nog 5,5 maand zo doorging dat het uiteindelijk zo slecht met me zou gaan dat ik mezelf zou verliezen.”

Bekijk de Instagram-post van Mexx met het verhaal in haar stories hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV