Nieuw seizoen Temptation Island: Love or Leave start 30 maart: bekijk eerste beelden

Nieuw seizoen Temptation Island: Love or Leave start 30 maart: bekijk eerste beelden

Nieuw seizoen <em>Temptation Island: Love or Leave</em> start 30 maart: bekijk eerste beelden Bekijk in de video hierboven beelden van het Temptation-huwelijk van Jaimy en Mira Nog een week geduld en dan kun je kijken naar het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave. In het programma zijn er weer nieuwe stellen die hun relatie testen door zich te omringen met verleiders. In de eerste beelden is te zien dat dit avontuur weer voor heel wat drama zorgt. Het is de grote vraag wie zijn of haar geliefde bedriegt en welke koppels uiteindelijk deze test overleven… Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen Temptation Island: Love or Leave in de video hieronder. De nieuwe reeks van Temptation Island: Love or Leave is vanaf donderdag 30 maart te streamen bij Videoland. Video: Ranomi Kromowidjojo zegt ‘nee’ tegen Temptation Island Bekijk deze video » René en Annebel over hun bruiloft, ''we willen groots uitpakken'' Bekijk deze video »
TV :
Nieuw seizoen Temptation Island: Love or Leave start 30 maart: bekijk eerste beelden

Bekijk in de video hierboven beelden van het Temptation-huwelijk van Jaimy en Mira

Nog een week geduld en dan kun je kijken naar het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave. In het programma zijn er weer nieuwe stellen die hun relatie testen door zich te omringen met verleiders. In de eerste beelden is te zien dat dit avontuur weer voor heel wat drama zorgt. Het is de grote vraag wie zijn of haar geliefde bedriegt en welke koppels uiteindelijk deze test overleven…

Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen Temptation Island: Love or Leave in de video hieronder. De nieuwe reeks van Temptation Island: Love or Leave is vanaf donderdag 30 maart te streamen bij Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV