Jolien krijgt mooiste cadeau ooit in het Big Brother huis

Jolien krijgt mooiste cadeau ooit in het Big Brother huis

Na een paar weken in het Big Brother huis krijgt deelnemer Jolien een heel bijzonder cadeau. Wanneer het cadeau te voorschijn komt, raakt Jolien emotioneel. ''Zeg tegen iedereen dat ik van ze hou'' zegt de deelneemster.

Bekijk de emotionele beelden van Big Brother hieronder.

Jolien krijgt mooiste cadeau ooit in het <em>Big Brother</em> huis Na een paar weken in het Big Brother huis krijgt deelnemer Jolien een heel bijzonder cadeau. Wanneer het cadeau te voorschijn komt, raakt Jolien emotioneel. ''Zeg tegen iedereen dat ik van ze hou'' zegt de deelneemster. Bekijk de emotionele beelden van Big Brother hieronder. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV