Jolien verbreekt het freeze moment, ''Ik kan dit niet aanzien'' (Big Brother)

Jolien verbreekt het freeze moment, ''Ik kan dit niet aanzien'' (Big Brother)

Thursday 23 March 2023 om 17:28

''Deelnemers, Freeze!'' Op het moment dat de deelnemers van Big Brother in het freeze moment zitten loopt de dochter van Bart binnen. Bart wordt emotioneel maar houdt zich sterk. Toch verbreekt Jolien het moment, 'Bart pak haar vast, ik kan dit niet aanzien'. Dit zorgt voor een emotioneel moment.

Bekijk het fragment van Big Brother hieronder.

<em>Jolien</em> verbreekt het freeze moment, ''Ik kan dit niet aanzien'' <em>(Big Brother)</em> ''Deelnemers, Freeze!'' Op het moment dat de deelnemers van Big Brother in het freeze moment zitten loopt de dochter van Bart binnen. Bart wordt emotioneel maar houdt zich sterk. Toch verbreekt Jolien het moment, 'Bart pak haar vast, ik kan dit niet aanzien'. Dit zorgt voor een emotioneel moment. Bekijk het fragment van Big Brother hieronder. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's