Bij Van Duin op de Achterbank met Herman Finkers gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bij Van Duin op de Achterbank met Herman Finkers gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bij Van Duin op de Achterbank met Herman Finkers gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de laatste aflevering van Bij Van Duin op de Achterbank krijgt komiek André van Duin bezoek van één van zijn meest gewaardeerde collega's: Herman Finkers. André en de chauffeur van dienst brengen Herman naar Theater Hof 88 in zijn 'hometown' Almelo. Alle fragmenten uit deze uitzending Bij Van Duin op de achterbank: Herman Finkers ontdekte per ongeluk dat hij cabaretier was Bekijk deze video » André van Duin interviewt Herman Finkers: 'Ik wilde eigenlijk fietsenmaker worden' (video) Bekijk deze video » In rusteHerman is cabaretier in ruste, maar voor hem staat het stoplicht nog steeds op groen. Tijdens een ritje door Almelo vertelt de meest geliefde cabaretier van Nederland dat hij liever fietsenmaker had willen worden én dat er misschien nog ruimte is voor een toegift. Over Bij Van Duin op de AchterbankNa decennia zelf als komiek in de theaters te hebben gestaan, gaat André van Duin nu in gesprek met zijn collega's; komieken en cabaretiers die hij bewondert. In het programma, naar een idee van André zelf, ontvangt hij zijn gasten in een prachtige oude oldtimer en voert met hen gesprekken over alles wat met humor te maken heeft. Bekijk ook Bij Van Duin op de achterbank: Tineke Schouten zorgt voor muzikale aflevering Bekijk deze video » Bij Van Duin op de achterbank: Tineke Schouten maakte in 40 jaar 25 shows Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de laatste aflevering van Bij Van Duin op de Achterbank krijgt komiek André van Duin bezoek van één van zijn meest gewaardeerde collega's: Herman Finkers. André en de chauffeur van dienst brengen Herman naar Theater Hof 88 in zijn 'hometown' Almelo.

In ruste
Herman is cabaretier in ruste, maar voor hem staat het stoplicht nog steeds op groen. Tijdens een ritje door Almelo vertelt de meest geliefde cabaretier van Nederland dat hij liever fietsenmaker had willen worden én dat er misschien nog ruimte is voor een toegift.

Over Bij Van Duin op de Achterbank
Na decennia zelf als komiek in de theaters te hebben gestaan, gaat André van Duin nu in gesprek met zijn collega's; komieken en cabaretiers die hij bewondert. In het programma, naar een idee van André zelf, ontvangt hij zijn gasten in een prachtige oude oldtimer en voert met hen gesprekken over alles wat met humor te maken heeft.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Bij Van Duin op de Achterbank

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV