Pieter Cobelens deelt in de Wandelgangen zijn mening over Vandaag Inside merchandise

Pieter Cobelens deelt in de Wandelgangen zijn mening over Vandaag Inside merchandise

In de Wandelgangen van Vandaag Inside, kijken Pieter Cobelens en presentator Wilfred Genee terug op de uitzending van donderdagavond. Maar ze beginnen hun gesprek over de nieuwe merchandise van Vandaag Inside. Pieter Cobelens deelt zijn mening hierover. Het verdere gesprek in de Wandelgangen is hieronder te zien.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Pieter Cobelens</em> deelt in de <em>Wandelgangen</em> zijn mening over <em>Vandaag Inside</em> merchandise In de Wandelgangen van Vandaag Inside, kijken Pieter Cobelens en presentator Wilfred Genee terug op de uitzending van donderdagavond. Maar ze beginnen hun gesprek over de nieuwe merchandise van Vandaag Inside. Pieter Cobelens deelt zijn mening hierover. Het verdere gesprek in de Wandelgangen is hieronder te zien. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's