Richy Brown vertelt openhartig over verleden en zingt de sterren van de hemel (Better Than Ever)

Richy Brown vertelt openhartig over verleden en zingt de sterren van de hemel (Better Than Ever)

Zanger Richy Brown werd 16 jaar geleden tweede tijdens de talentenshow X factor. In 2019 deed hij mee aan de Voice maar dat was geen succes, ''ik was echt stuk van''. In het programma Better Than Ever laat de zanger zich van zijn goede kant zien en zingt de sterren van de hemel.

Bekijk het fragment van Better Than Ever hieronder.

<em>Richy Brown</em> vertelt openhartig over verleden en zingt de sterren van de hemel <em>(Better Than Ever)</em> Zanger Richy Brown werd 16 jaar geleden tweede tijdens de talentenshow X factor. In 2019 deed hij mee aan de Voice maar dat was geen succes, ''ik was echt stuk van''. In het programma Better Than Ever laat de zanger zich van zijn goede kant zien en zingt de sterren van de hemel. Bekijk het fragment van Better Than Ever hieronder. Better Than Ever is vanaf 16 maart elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Better Than Ever terugkijken op Gids.tv.

Better Than Ever is vanaf 16 maart elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Better Than Ever terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's