Lang Leve de Liefde: 'Als je ballen niet geschoren zijn brand ik ze kaal'

Lang Leve de Liefde: 'Als je ballen niet geschoren zijn brand ik ze kaal'

Friday 24 March 2023 om 11:55

Malgorzata maakt indruk op haar date Ivo met haar vuurspuw-kunsten: 'Holy shit!' Hij is echter wel bang dat ze de bomen in brand steekt met haar capriolen en vraagt zich hardop af of ze dit ook doet als hij slaapt....

'Ballen geschoren'
Haar bijzondere reactie op die opmerking is: 'Wel als je ballen niet geschoren zijn.' Dat belooft een hete date te worden.

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Lang Leve de Liefde: 'Als je <em>ballen</em> niet geschoren zijn brand ik ze kaal' Malgorzata maakt indruk op haar date Ivo met haar vuurspuw-kunsten: 'Holy shit!' Hij is echter wel bang dat ze de bomen in brand steekt met haar capriolen en vraagt zich hardop af of ze dit ook doet als hij slaapt.... 'Ballen geschoren'Haar bijzondere reactie op die opmerking is: 'Wel als je ballen niet geschoren zijn.' Dat belooft een hete date te worden. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Theek shockeert zijn date in Lang Leve de Liefde met opmerking over huishouden Bekijk deze video » Lang leve de liefde: John’s date wil alles weten over z'n wc-gedrag, vouwer of propper? Bekijk deze video » Soundos El Ahmadi ('Youp is toch dood?') maakt veel los op Twitter: 'Ze is zo niet grappig' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's