Nederlanders snappen de Belgen niet helemaal en andersom ''Wat?'' (Big Brother)

Nederlanders snappen de Belgen niet helemaal en andersom ''Wat?'' (Big Brother)

In het programma Big Brother zijn er zowel Nederlandse als Belgische deelnemers in het spel. Dit zorgt af en toe voor wat verwarring. Want wat betekent ex aequo? En waarom zeggen Nederlanders soms hiero en niet hier? Zo leren de deelnemers nog eens wat van elkaar.

Bekijk het fragment van Big Brother hieronder.

Nederlanders snappen de <em>Belgen</em> niet helemaal en andersom ''<em>Wat</em>?'' <em>(Big Brother)</em> In het programma Big Brother zijn er zowel Nederlandse als Belgische deelnemers in het spel. Dit zorgt af en toe voor wat verwarring. Want wat betekent ex aequo? En waarom zeggen Nederlanders soms hiero en niet hier? Zo leren de deelnemers nog eens wat van elkaar. Bekijk het fragment van Big Brother hieronder. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV