Bij Van Duin op de achterbank: Herman Finkers ontdekte per ongeluk dat hij cabaretier was

Bij Van Duin op de achterbank: Herman Finkers ontdekte per ongeluk dat hij cabaretier was

Vrijdagavond is in Bij Van Duin op de achterbank niemand minder dan Herman Finkers te gast. Op de achterbank van de oldtimer praat hij met André van Duin over humor. Van Duin wil graag weten hoe hij ontdekte dat hij cabaretier was, en Finkers vertelt dat dit eigenlijk per ongeluk gebeurde toen hij dacht dat hij optrad als dichter en iemand iets belangrijks tegen hem zei. “Dus als je een gedicht hebt waar ze om lachen, dan ben je cabaretier. Toen dacht ik: oh, cabaretier? Nooit op het idee gekomen.”

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Bij Van Duin op de achterbank hieronder.

Bij Van Duin op de achterbank is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bij Van Duin op de achterbank terugkijken bij Gids.tv.

<em>Bij Van Duin op de achterbank</em>: Herman Finkers ontdekte per ongeluk dat hij cabaretier was Vrijdagavond is in Bij Van Duin op de achterbank niemand minder dan Herman Finkers te gast. Op de achterbank van de oldtimer praat hij met André van Duin over humor. Van Duin wil graag weten hoe hij ontdekte dat hij cabaretier was, en Finkers vertelt dat dit eigenlijk per ongeluk gebeurde toen hij dacht dat hij optrad als dichter en iemand iets belangrijks tegen hem zei. “Dus als je een gedicht hebt waar ze om lachen, dan ben je cabaretier. Toen dacht ik: oh, cabaretier? Nooit op het idee gekomen.” Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Bij Van Duin op de achterbank hieronder. Bij Van Duin op de achterbank is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Bij Van Duin op de achterbank terugkijken bij Gids.tv. Bij Van Duin op de achterbank: Tineke Schouten zorgt voor muzikale aflevering Bekijk deze video » Bij Van Duin op de achterbank: Tineke Schouten maakte in 40 jaar 25 shows Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's