Een Jaar Van Je Leven: Bern z’n emmer zit vol na zoveelste discussie met Sasha

Een Jaar Van Je Leven: Bern z’n emmer zit vol na zoveelste discussie met Sasha

Zien: Mexx onthult ‘noodsituatie’ waarvoor Martin de loods verliet

In Een Jaar Van Je Leven wil Bern van Sasha weten of hij weer eens fout heeft gehandeld. En inderdaad, Sasha is wederom niet blij met hem. En dan krijgt hij ook nog eens kritiek op hoe hij op haar reageert. “Ja maar dat is omdat de emmer echt pittig vol zit op dit moment”, aldus Bern. “Van hoe het elke keer moet gebeuren na een feest waarin ik alles probeer goed te doen en er voor je probeer te zijn. En dan gebeurt er één dingetje en degene waar ik het meest om geef zegt tegen mij: sorry, alle aandacht ging even ergens anders heen.”

Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Bern z’n emmer zit vol na zoveelste discussie met Sasha Zien: Mexx onthult ‘noodsituatie’ waarvoor Martin de loods verliet In Een Jaar Van Je Leven wil Bern van Sasha weten of hij weer eens fout heeft gehandeld. En inderdaad, Sasha is wederom niet blij met hem. En dan krijgt hij ook nog eens kritiek op hoe hij op haar reageert. “Ja maar dat is omdat de emmer echt pittig vol zit op dit moment”, aldus Bern. “Van hoe het elke keer moet gebeuren na een feest waarin ik alles probeer goed te doen en er voor je probeer te zijn. En dan gebeurt er één dingetje en degene waar ik het meest om geef zegt tegen mij: sorry, alle aandacht ging even ergens anders heen.” Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Erik zingt mee, maar kent de tekst nog niet helemaal (Een Jaar Van Je Leven) Bekijk deze video » Esther roddelt er op los, ''ik doe dat alleen met jou hoor''(Een Jaar Van Je Leven) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV