Vrouwen die varen: kapitein gaat los tegen ‘debiel’ en ‘hufter’

Vrouwen die varen: kapitein gaat los tegen ‘debiel’ en ‘hufter’

In Vrouwen die varen vertelt een dame meer over haar werk op de boot. En dat brengt zo nu en dan behoorlijk wat irritaties met zich mee. “Er zijn echt mensen bij met het verstand van een garnaal. Alsof je op je stepje de A2 gaat oversteken. Soms…” Vooral als het donker is wordt het gevaarlijk. “Soms denk ik weleens: godvergeten hufter! Doe godverdomme je licht aan, debiel! Dat mag ik niet zeggen, maar ik denk het wel.”

Bekijk het fragment van Vrouwen die varen hieronder.

Vrouwen die varen is iedere donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Vrouwen die varen terugkijken via Gids.tv.

<em>Vrouwen die varen</em>: kapitein gaat los tegen ‘debiel’ en ‘hufter’ In Vrouwen die varen vertelt een dame meer over haar werk op de boot. En dat brengt zo nu en dan behoorlijk wat irritaties met zich mee. “Er zijn echt mensen bij met het verstand van een garnaal. Alsof je op je stepje de A2 gaat oversteken. Soms…” Vooral als het donker is wordt het gevaarlijk. “Soms denk ik weleens: godvergeten hufter! Doe godverdomme je licht aan, debiel! Dat mag ik niet zeggen, maar ik denk het wel.” Bekijk het fragment van Vrouwen die varen hieronder. Vrouwen die varen is iedere donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Vrouwen die varen terugkijken via Gids.tv. Verguisde Jady in First Dates: 'Hierom moet de man de rekening betalen' (video) Bekijk deze video » Theek shockeert zijn date in Lang Leve de Liefde met opmerking over huishouden Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV