Nieuw seizoen Make Up Your Mind te zien vanaf zaterdag 8 april: bekijk de promo

Nieuw seizoen Make Up Your Mind te zien vanaf zaterdag 8 april: bekijk de promo

Nog even en dan kun je genieten van een gloednieuwe reeks van Make Up Your Mind. In deze competitie trekken mannelijke BN’ers hakken aan en strijden ze voor de titel van beste dragqueen. Het panel moet zien de raden welke bekende man staat te schitteren op het podium als dragqueen, 25 nieuwe sterren trekken de stoute schoenen aan. Eerder deden onder anderen Soy Kroon, Jim Bakkum en Ferry Doedens mee. En voor de nieuwe reeks is alvast een heerlijke nieuwe promo te zien…

Bekijk de promo voor de nieuwe reeks van Make Up Your Mind hieronder.

Het nieuwe seizoen van Make Up Your Mind is vanaf zaterdag 8 april wekelijks rond 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Make Up Your Mind terugkijken bij Gids.tv.

Nieuw seizoen <em>Make Up Your Mind</em> te zien vanaf zaterdag 8 april: bekijk de promo Nog even en dan kun je genieten van een gloednieuwe reeks van Make Up Your Mind. In deze competitie trekken mannelijke BN’ers hakken aan en strijden ze voor de titel van beste dragqueen. Het panel moet zien de raden welke bekende man staat te schitteren op het podium als dragqueen, 25 nieuwe sterren trekken de stoute schoenen aan. Eerder deden onder anderen Soy Kroon, Jim Bakkum en Ferry Doedens mee. En voor de nieuwe reeks is alvast een heerlijke nieuwe promo te zien… Bekijk de promo voor de nieuwe reeks van Make Up Your Mind hieronder. Het nieuwe seizoen van Make Up Your Mind is vanaf zaterdag 8 april wekelijks rond 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Make Up Your Mind terugkijken bij Gids.tv. Humberto: waarom weigerde Jack van Gelder Make Up Your Mind? Bekijk deze video » RTL Boulevard: Make Up Your Mind met Carlo Boszhard genomineerd voor internationale televisieprijs (video) Bekijk deze video »
TV :
Nieuw seizoen Make Up Your Mind te zien vanaf zaterdag 8 april: bekijk de promo

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV